TJÄNSTER

Gräs

En gräsmatta mår bra av att klippas till rätt längd, den gillar också näring, syre och vatten. Förutom att klippa och sköta om gräsmattor så anlägger vi även nya, såväl  nysådd eller gräs på rullle. Vi utför även helhetsprojekt, då vi schaktar av den gamla ytan och jordförbättrar. Sedan sår vi eller rullar ut en grön, härlig gräsmatta.

Trädgård

Låt oss ta hand om er trädgård. Vi utför alla sorters trädgårdsarbeten, många av våra kunder har abonnemang, då återkommer vi enligt önskemål ett antal gånger per år och vårstädar, klipper buskar, beskär och/eller  trimmar.

Service

Även om det gäller ny sand i föreningens lekplats eller ett nytt staket så kan vi hjälpa er. Vi utför det mesta i serviceväg och om det är stora projekt ni vill ha utfört så har vi ett stort kontaktnät för att lösa även det.

Anläggning

Oavsett om det handlar om en ny uppfart, eller en trädgårdsmur så kan vi hjälpa er. Vi ordnar även er nya växthusgrund eller trädgårdsgång. Vi har utrustningen för alla typer av jobb.

Häckar och Rabattkanter

Vi köper in våra plantor direkt från leverantör och kan alltid erbjuda våra kunder en hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi jordförbättrar vid behov med prima yrkesjord och en droppslang är en given lyx för att ge er nya plantering den bästa förutsättningen.

Vår 3mm tjocka plåt köper vi in direkt från smeden, dvs mycket hög kvalitet till bra pris. 

Trädgårdsdesign

Tillsammans med vår samarbetspartner Gardenista så kan vi erbjuda designade trädgårdar. Från er idé till en professionellt uppritad ritning av Gardenistas Trädgårdsdesigner.